bahalanayoga.dk © 2018

Yoga på Stevns og i Køge-området

Om Bahala Na

Yoga

Bahala Na Yoga er stiftet af Lotte Trinhammer i 2011. Formålet er at tilbyde ikke religiøs undervisning i Yoga og meditation.

Begrebet Bahala Na stammer fra Filippinerne, og beskriver i bund og grund en fatalistisk livsindstilling - "det skal nok gå altsammen". I min fortolkning handler det om at tage tingene som de kommer, gøre sit bedste og prøve at være en god person i de nære relationer.

Socialt ansvar

ALLE skal kunne gå til Yoga hvis de har lyst/behov!

Hvis du i kortere eller længere tid er udfordret på økonomien og derfor overvejer at droppe undervisningen - så kontakt mig.

Jeg lever af at undervise - og er selvfølgelig afhængig af elevbetalinger - det er min løn. Men er du presset på pengepungen, kan vi sikkert finde på noget der kan virke for dig.

For mig er Yoga og meditation uundværlige redskaber til at spænde af i krop og sind. De fysiske Yogaøvelser holder kroppen stærk, smidig og afbalanceret. Åndedrætspraksisser og meditation skaber energi og overskud, så der kommer ro i sindet og smil på læben! Når sindet er roligt og nærværende, er det nemmere at tackle dagens udfordringer.

 Bahala Na Yoga

Jeg tror at måden vi tænker på i høj grad påvirker vores liv.

Negative tanker og bekymringer giver spændinger og gør os kede af det.

Positive tanker, grin og sjov gør os glade og afslappede.

Dermed ikke sagt at vi skal løbe rundt og være lalle-glade hele tiden!

Et menneskes liv er en perlerække af gode og udfordrende oplevelser. Vi har medgang og modgang. Vores indstilling bestemmer hvordan vi kommer igennem også de svære stunder i livet.

Giv dig selv plads til at være ked af det, sørgmodig, vred. Og kom så videre - tilgiv!

Husk at se og påskønne det gode i dit liv - det er der hvis du kigger! Smil.

Jeg brænder for at formidle min viden og erfaring. Det er mit håb at kunne give mine elever det skub de har brug for, så de kan få et endnu bedre liv!

Bahala Na Yoga kan tilbyde alle former for undervisning i Yoga og meditation.

Holdundervisning

Enetimer

Firmakurser

Workshop

Events

Retreats og rejser

Ring eller send mig en mail !